Gelders Glorie

De Veluwe op je Velo

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance92 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Een route die Gelders Glorie heet, dat is veelbelovend. Dat weten we en dat gaan we helemaal waarmaken. Een groot deel van je tocht gaat - hoe kan het ook anders - door de Veluwezoom en De Hoge Veluwe. Dat kan aan een route met deze naam natuurlijk niet ontbreken! De combinatie van de duur van je trip, het glooiende landschap en de rijke natuur om je heen maakt ‘m echt een prachttrip. Wedden dat je het met ons eens bent als je thuis komt?

Dit kun je onderweg verwachten

Het landschap in de nationale parken is glooiend en heeft veel bos en heide. Minder dan een kwart van je route bestaat uit fietspad. Of dat betekent dat je extra hard kan rijden en met heel je peloton op pad kunt? Ja! Blijf wel letten op het verkeer, maar dat hoeven we je vast niet te vertellen. Veel plezier!


Je startlocatie

Wij starten deze route op de Landweg. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.