Fietsen is genieten. Bij Racefietsroutes.nl doen we er alles aan om dit optimaal te kunnen doen. Tijdens de rit door onze routes, maar het nagenieten van de fietsrit hoort er natuurlijk ook bij. Met een voldaan gevoel op de bank ploffen met een drankje. En als je van speciaal bier houdt, dan hebben wij het juiste adres gevonden! 

bier & wielen, even voorstellen...

Het combineren van een hobby en werk is voor veel mensen een droom... Nina & Kim presteren om twee hobby's te combineren en er werk van te maken: fietsen en speciaal bier! Het concept van Nina & Kim, dat door duurzaamheid verder gaat dan enkel weer een bier webshop, sprak ons bij Racefietsroutes.nl direct aan. Door heel Zwolle heen bezorgen ze hun bestellingen op de racefiets! En buiten Zwolle maken ze gebruik van....jawel fietskoeriers. Een echte combi van fietsen en genieten van iets speciaals. Tijd dus om kennis te maken met de twee onderneemsters!

"We zagen in Breda meerdere winkels met een snel wisselend aanbod van heerlijk en vernieuwend speciaal bier uit alle windstreken. 'Waarom hebben we in Zwolle niet zoiets?', vroegen we ons ineens af... We vinden duurzaamheid belangrijk en willen niet het zoveelste busje zijn dat onze mooie stad vervuilt. Daarnaast zitten we in onze vrije tijd het allerliefst op de racefiets of gravelbike. Het plan om deze twee elementen samen te voegen was snel gemaakt en zo is bier & wielen ontstaan."

Nina & Kim over fietsen

Eerst maar eens over het fietsen. Waarom fietsen jullie eigenlijk?
Fietsen is voor ons zowel inspanning als ontspanning. Je bent snel een eindje weg en je ziet vaak een nieuwe omgeving. We pakken ook vaak de auto om in een andere omgeving te fietsen. Er zijn zo veel mooie plekken in Nederland. Nu met de gravelbikes hebben we nog meer keus!

Wij zijn van de routes, wat maakt een route een goede route volgens jullie?
Weinig afstappen, rustige wegen met weinig gemotoriseerd verkeer, zo veel mogelijk door de natuur of leuke dorpjes en langs dijkjes. En een wisselende omgeving!

Jullie zijn van het bier, wat is het biertje dat je graag drinkt na een fietstocht?
Voor ons na het fietsen een lekkere fruitige New Engeland IPA!   
 

image0
bierenwielen9

Actie

Jullie hebben binnenkort ook nog iets leuks voor onze leden?
Ja! Na het fietsen mag je jezelf belonen met een lekker biertje toch? Speciaal voor de leden van jullie site komen wij na de zomer met een leuke actie. Wat dit is... dat zeggen we nog niet! Maar...wie zich nu inschrijft voor de bier & wielen actie alert van Racefietsroutes.nl wordt als eerste op de hoogte gebracht. Kun je niet wachten? Check de bier & wielen website voor de lopende acties. 

En nu...vakantie?
Zeker. Wij gaan vanuit België op de fiets langs de kust rijden tot dat deze stopt bij de Duitse grens. Dat wordt genieten - en afzien! En een lekker biertje drinken onderweg.

Wat is jullie favoriete route?

Laatst hebben we een enorm mooie gravelroute gefietst in de Maasduinen, noord-Limburg. Voor de racefiets zijn we wel fan van onderstaande routes:

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.