Samen

Onze missie is om iedereen in Nederland die het wil te voorzien van toffe routes met de beste informatie vooraf die je nodig hebt. Dit doen we voor de individuele fietser, de groepjes die graag samen fietsen en ook voor organisaties.  

Samen sta je sterker dan alleen. Zo staan wij ook in het ondernemen. Naast dat we partners helpen met het ontwikkelen van routes voor evenementen, helpen we andere weer met activiteiten die te maken hebben met routes en/of racefietsen.

Heb jij een tof idee voor een samenwerking of kunnen wij als organisaties iets voor elkaar betekenen...? Voel je vrij om contact op te nemen! 

Contact opnemen

Fleur%20en%20Peter%20Racefietsroute.nl-555-220-942-513-1606146956

Samenwerkingen

Onze samenwerkingspartners en hun verhaal.

Logo%20RaL

Ride Along

Marijn & Frank ademen plezier op de fiets. Naast Marijn haar jarenlange ervaring als prof in het peloton, hebben zij en Frank ondertussen ook veel kennis op het gebied van het organiseren van mooie fietsreizen in bijvoorbeeld Spanje en Nederland. Bij Ride Along kun je terecht voor meer dan enkel de reizen. Wat te denken van bedrijfsdagen, evenementen en clinics? Bij Frank & Marijn ben je aan het juiste adres. 

Neem een kijkje op de site van Ride Along


Wielercafes.nl

Het platform voor alle wielercafés in Nederland. Wielercafes.nl maakt het fietsliefhebbers eenvoudig om te ontdekken bij welke wielercafés je jouw fiets kan laten repareren, de koers kunt volgen op TV of zelfs kunt overnachten. De samenwerking met ons is mede ontstaan door het evenement Rondje Wielercafes van mei 2021. 

Meer weten over deze site? Neem een kijkje!


wielercafes.nl-logo-bruin3

fondo-logo

Fondo

Fondo is de trainingsapp van de KNWU. Voor fietsers van alle niveaus die van een uitdaging houden. Zoals het rijden van een lange tocht, het verbeteren van je PR of het beklimmen van een berg. Bij Fondo krijgen gebruikers van Racefietsroutes.nl de eerste twee weken gratis!

Lees meer over Fondo


Marketing Drenthe

In Drenthe ligt uiteraard de VAM-berg. Misschien is het wel bij uitstek de fietsprovincie nu er ook geklommen kan worden. Marketing Drenthe creëerde meerdere routes voor wielrenners. Wij mochten deze routes testen en ook aanbieden op onze website. Peter schreef hier nog een leuke blog over.

Meer weten over wielrennen in Drenthe?

marketing%20drenthe%20logo2

Restaurant%20Elsgraven

Landal Landgoed De Elsgraven

Op Landgoed De Elsgraven, in de buurt van Enter, mochten wij in het begin een pilot opzetten met zowel Racefietsroutes.nl als Elektrischefietsroutes.nl. Naast dat de mensen hier gastvrij zijn, zijn ze ook nog zeer fietsvriendelijk. Elke wielrenner, mountainbiker of welke fietser dan ook, wordt hier met open armen ontvangen. We hebben de samenwerkingen dan ook voortgezet met een aantal mooie routes waarbij het restaurant van deze locatie als start- en eindpunt dient.

Lees meer over dit park en de routes


Queens Ride

Queens Ride is een wielertocht georganiseerd door studenten van de Sportmarketing opleiding van Hogeschool Saxion in Deventer. De opbrengsten van dit evenement gaan naar het Prinses Máxima Centrum. 

Lees meer over de Queens Ride en het goede doel

Queens%20Ride%20logo

Logo%20zeeland.com

Zeeland.com

De plek waar je als Zeeland liefhebber al je informatie vind over Zeeland. En wist je dat in Zeeland ook een aantal wielerroutes uitgezet zijn over het eiland? Wij wel. En wij mochten de routes testen en gebruiken op onze site. Alle routes zijn een eerbetoon aan grote Zeeuwse namen op de fiets. 

Meer weten over Zeeland.com? Check hun website

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.