De Queens Ride

Op 22 mei 2021 is het zover, de Queens Ride gaat van start. Dé fietstocht waarbij er geld wordt opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum. Er zijn drie dagen waarop gefietst kan worden en er zijn ook nog eens mooie prijzen te winnen bij de loting. Kies de route die bij jou past en ga van start. De routes worden aangeboden door Racefietsroutes.nl   

Heb jij je al ingeschreven?


Racefietsroutes.nl

Racefietsroutes.nl is opgericht met het doel om elke fietstocht te laten slagen: mooie route, niet te druk en veilig! Hoe mooi om routes te fietsen voor een goede doel! Met jouw gefietste kilometers, help je het Prinses Máxima Centrum met hun strijd tegen kinderkanker.    

Lees meer over ons

Het Prinses Maxima Centrum

Vóór kinderen, tégen kanker!

De opbrengsten van de Queens Ride zullen naar het Prinses Máxima Centrum gaan. Het Prinses Máxima Centrum gaat de strijd aan tegen kinderkanker en is het nationaal kinderoncologisch centrum. Het werk dat dit Centrum doet is hard nodig: van de vier kinderen die de diagnose kanker krijgen, overlijdt nog steeds één van hen. Om ervoor te zorgen dat er in de toekomst minder kinderen aan kanker zullen overlijden, wordt in het Prinses Máxima Centrum alle hoog complexe zorg en research voor deze kinderen bij elkaar gebracht. Deze hoog complexe zorg en research is echter zeer kostbaar. Daarom zet de Queens Ride zich in samenwerking met racefietsroutes.nl in voor het Prinses Máxima Centrum en gaan wij samen de strijd tegen kinderkanker aan. 


Deelname aan de Queens Ride

Voor slechts €5,00 kan er voor het Prinses Máxima Centrum gefietst worden. Voor dit geld ontvang je een toegangscode waarmee je een route uit kan kiezen bij racefietsroutes.nl. Aan deze code zit ook een proefabonnement verbonden van een maand lang, waarbij je toegang krijgt tot alle 200 routes van Racefietsroutes.nl In totaal kan je met dit abonnement wel meer dan 15.000 kilometers fietsen. Deze routes kunnen gefilterd worden op afstand, hoeveelheid fietspad, fietsen in een groep of solo, en nog veel meer. 

Om iedereen te laten zien dat je deelneemt aan de Queens Ride, wordt er gevraagd om oranje bij je te dragen tijdens de fietstocht. Dit kan in de vorm van kleding, schoenen, bidon, helm, fietsbril of een fiets met oranje aspecten. 

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.