Waarom? Warffum!

Boven Groningen

  • icon-locationGroningen
  • icon-distance73 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Het noorden van Groningen heeft een schat aan mooie namen voor dorpjes. Op deze tocht kom je langs…. Dat moet je zelf maar ontdekken. In ieder geval is het  tijd voor een ronde dwars door het Noord Groningse landschap. We rijden net niet naar de Waddenzee. Reken op een winderige dag op stoempen, je linkeroog in je rechterbroekzak, want als het hier waait, dan waait het hier echt!

Dit kun je onderweg verwachten

De route is grotendeels vlak en open; hoe kan ‘t ook anders. Je kunt deze route dan ook fietsen met een groepje vanaf 4 man. Je kunt lekker trappen op de rechte stukken door de polder, en écht fanatiek hardrijden kan op deze route ook! Tussen de 25 en 50% van de route bestaat uit fietspad.Je startlocatie

Deze route starten wij in Kardinge in Groningen Stad. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert. Suggesties voor andere startlocaties: Zuidhorn, Middelstum, Warffrum, Ten Boer.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.