Verrassend Veluwe

Je nieuwe favoriet

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance152 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Een van de mooiste nationale parken van Nederland op de fiets verkennen én je benen voelen alsof je in Limburg bent? Laat je verrassen door deze prachtige route. Waai uit langs de IJssel, laat je hart kloppen op de Emmapiramide en snuif de zuurstofrijke bosgeur op. Net een dagje wellness (en minstens zo veel zweet)!

Dit kun je onderweg verwachten

Zodra je het stadse Velp en Rheden uit bent, begin je met infietsen langs de IJssel en rondom recreatieplas de Rhederlaag, waar je ook een stukje van de Hanzestad Doesburg meepakt. Voor even lunchen of tussentijds opladen heb je de eerste 40 kilometer genoeg opties! Daarna is het tijd voor natuur: klimmen rondom de Veluwezoom en trappen dwars door De Hoge Veluwe. Mocht je daar een even-op-adem-komen-spot zoeken, dan kun je onder andere terecht in Loenen of Hoenderloo.


Je startlocatie

Deze route starten wij bij station Velp. Daar is een P+R waar je gratis kunt parkeren. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Trainen voor jouw doel

Mooie route hè? Twijfel je nog of je de afstand wel aankunt? Wij werken samen met Fondo van de KNWU, een app waarmee jij specifiek kunt trainen voor jouw doel. Lees meer in onze blog hierover.

Naar de blog

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.