Gelderse Bostocht

Rond de Veluwe

  • icon-locationGelderland
  • icon-distance158 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Geen mens die niet opknapt van een stevige boswandeling. Kun je nagaan hoe jij erbij zit na deze flinke tocht rondom de Hoge Veluwe, Garderen, Kroondomein het Loo en de Veluwezoom! Een ruime zes uur trappen, klimmen en genieten van de frisse boslucht. Deze dagtocht ga je niet redden op een bakje muesli…

Dit kun je onderweg verwachten

Je start bij Velp en rijdt dan langs Arnhem, Oosterbeek en Heelsum zo de eerste grafheuvels op. (Die heten zo omdat ze in de prehistorie dienst deden als begraafplaats. Niet omdat ze heel akelig zijn met het fietsen hoor, no worries!) De natuurgebieden volgen en wie weet spot je – als je een vroege ochtendfietser bent – een hertje hier en daar. Al zoef jij waarschijnlijk zo snel langs dat ze je niet eens opvallen. Weet wel dat een kwart tot de helft van je route bestaat uit fietspad en je dus niet de enige tweewieler bent in het woud. Heel hard crossen is dus niet aan te raden! Wil je met een groep op pad? Deze route is heel goed te doen voor groepen van ruim 4 man.


Je startlocatie

Deze route starten wij bij station Velp. Daar is een P+R waar je gratis kunt parkeren. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Trainen voor jouw doel

Mooie route hè? Twijfel je nog of je de afstand wel aankunt? Wij werken samen met Fondo van de KNWU, een app waarmee jij specifiek kunt trainen voor jouw doel. Lees meer in onze blog hierover.

Naar de blog

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.