Tour Abdij Postel

Met een speciaal Postel biertje toe

  • icon-locationNoord-Brabant
  • icon-distance60 km
  • icon-altitudeHeuvels / glooiend
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Bijna 60 kilometer door het Brabant ten zuiden van Eindhoven met als hoogtepunt een blik op de Postel Abdij in België. Het natuurgebied Kempen is werkelijk genieten.

Dit kun je onderweg verwachten 

In Aalst, onder Eindhoven, vertrekken we op het noordelijkste puntje van deze route en rijden met de klok mee. We rijden via Dommelen aan de westkant langs Valkenswaard naar het zuiden en door naar Luykgestel. Daarna passeren we de grens en komen we langs de Abdij in Postel op het zuidelijkste puntje van deze route. Op de weg terug weer naar het noorden rijden we door het natuurgebied Kempen. Optimaal genieten hier. Bij Eersel zijn we weer bijna terug. We rijden nog even door Waalre en zijn weer terug bij Aalst.

Je startlocatie

De route start in Aalst. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten, zoals Eindhoven, Valkenswaard, Eersel, en Bergeijk bijvoorbeeld. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.