Rondom Dwingelderveld

Verrek geen spier in Spier!

  • icon-locationDrenthe
  • icon-distance54 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Het Nationaal Park Dwingelderveld is een waterrijk natuurgebied. Op deze route rijd je om het gebied heen, langs het moois wat Zuid-Drenthe je te bieden heeft. Een rustmoment pakken in het Nationaal Park is zeker het aanraden waard!

Dit kun je onderweg verwachten

We starten zuidelijk in de provincie en rijden aan de westkant van het Nationaal Park Dwingelderveld naar het noorden toe. Koekange is het eerste dorp waar we langskomen. Pas op de helft van de route komen we weer in de bewoonde wereld: Dwingeloo. Toe aan een kopje koffie of thee? Zeker even doen hier! Op de terugweg doen we Spier, Pesse en Echten aan. De route ademt Drenthe. Je wilt niets anders meer!

Je startlocatie

De start is neergezet op Vakantiepark Westerbergen, het meest zuidelijke puntje van de route, ter hoogte van Hoogeveen. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.