Kort maar krachtig Drenthe

Gassen onder Assen

  • icon-locationDrenthe
  • icon-distance55 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

De titel spreekt boekdelen. Deze route is niet geschikt voor de echte kilometervreters. Zij mogen nog even verder zoeken. Deze route is ideaal voor de mensen die vandaag even geen zin hebben in een lange route of vanwege tijdgebrek een korte route zoeken. Met diverse heuvels, een open uitzicht en bos beschikt deze route over alles wat je hart je vandaag begeert.

Dit kun je onderweg verwachten 

Glooiend/heuveltjes, een open uitzicht en bos kenmerken deze route als geen ander. Deze route bestaat verder voor een kwart tot de helft uit fietspaden.  Desondanks is deze route geschikt voor hardrijden. Voor de liefhebber die graag in groepen fiets, is deze route goed te fietsen. Je start de route vanuit Assen. Daar vertrek je in oostelijke richting naar Rolde en Gieten. Enkele kilometers voor Gieten ga je eerst in zuidelijke richting en vervolgens in westelijke richting naar Hooghalen. Vanuit Hooghalen fiets je richting Smilde en Bovensmilde richting je eindbestemming Assen.


Je startlocatie 

Deze route start bij Assen. Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen. Het kan zijn dat je, als je het originele startpunt passeert, even opnieuw op ‘Start’ moet klikken.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.