Rondje Schouwen-Duiveland

Fijne kilometers

  • icon-locationZeeland
  • icon-distance56 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

In Zeeland is het niet alleen maar vechten tegen de harde zeewind en de Deltawerken trotseren. Er is genoeg pracht te zien, en wel op deze route! Uiteraard neem je een mooi stukje kust mee, maar meer dan de helft van je tocht gaat door de Duivelandse polder en recht door de roerige kustdorpen. Mocht je vroegtijdig toe zijn aan een kop koffie (en vooruit, zo’n mierzoete Bolus), dan zijn er genoeg fietscafé’s te vinden. Geniet ervan!

Dit kun je onderweg verwachten

In één woord is deze route: vlak. Je kunt in de weidse omgeving ver kijken, zowel in de polder als langs de zee. Tegenliggers zie je dus ook van ver, wat fijn is, want je deelt je weg veel met andere tweewielers (tussen de 50 en 75% van je route bestaat uit fietspad). Hardrijden raden wij niet aan op deze route. Je fietst ‘m het beste met maximaal 4 fanatiekelingen!


Je startlocatie

Deze route starten wij op de Lange Blokweg in het noorden van Zierikzee. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.