Deltatocht

Over het water, kop in de wind

  • icon-locationZeeland
  • icon-distance57 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Verklaard tot een van de zeven moderne wereldwonderen trekken de Deltawerken internationaal veel bekijks. Je hoeft dus helemaal niet ver om een knap staaltje vakwerk (en geschiedenis) van dichtbij te zien. Zo dichtbij; je gaat er overheen! Als je de Oosterscheldekering van een afstandje met open mond hebt bekeken, begint de strijd. Dit is namelijk een draak van een uitdaging op je route, met gevoelswindkracht 100 en de weg die eindeloos lijkt door te gaan. (Denk je er bijna te zijn, blijkt het dat je nog maar op Neeltje Jans bent…) Wél een toppertje om van je bike-bucketlist af te strepen, vinden wij. Helemaal omdat het gecombineerd wordt met mooie kust- en dijkdorpen. Doen dus!

Dit kun je onderweg verwachten

Heel. Veel. Tegenwind. Zet je daar sowieso maar voor schrap! Verder is de route natuurlijk vlak en uitgestrekt - je hebt de juiste provincie gekozen voor rechttoe rechtaan trappen. Je kunt ‘m met een man of 4 maximaal fietsen. Weet wel dat tussen de helft en driekwart van je weg fietspad is. Hardrijden en de 40 kilometer per uur aantikken is dus niet aan te raden.


Je startlocatie

Deze route starten wij op de Lange Blokweg in het noorden van Zierikzee. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.