Rondje Noord-Beveland

Hou je stuur goed vast!

  • icon-locationZeeland
  • icon-distance79 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Eén meter boven zeeniveau kun jij je sterke racefietshart laten pompen. Want hard trappen, dat is ‘t met deze route op sommige stukken zeker! Geen kip op de weg; Noord-Beveland is een van de dunst bevolkte gebieden van het land. Hier gaat het dus helemaal om jou, je weekendpeloton, de frisse zeelucht en de kilometers lange vlakte. Klinkt poëtisch, maar die romantische woorden worden zó weggeblazen als je eenmaal op je lichtgewichte carbon vriend zit. Gewoon knallen dus! 

Dit kun je onderweg verwachten

Noord-Beveland is zo plat als een pannenkoek. Voor de berggeiten dus geen uitdagende Limbo-klimmetjes hier! Wél een mooi stuk langs de aangelegde kust, waar de wegen een heerlijk glad beslagje zijn (nu we het toch over pannenkoeken hebben). Het grootste deel van je route is fietspad (75%), maar dat hindert niet om met een groep te kunnen fietsen. Fijn! Al is de vlakte uitgestrekt, je deelt de weg met andere fietsers. De slimmeriken (lees: de Zeeuwen die geen zin hebben in tegenwind) hebben elektrische ondersteuning in de trappers zitten, dus die gaan soms veel harder dan verwacht. Even opletten dus, en zeker niet té hard fietsen op deze route. 

Je startlocatie

Deze route starten wij op de Doctor Johannes George Mezgerweg (een hele mondvol). Daar is een parkeerplaats waar je je auto kwijt kunt. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert. 

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.