Grenstocht Kop van Overijssel

Op pad zonder poespas

  • icon-locationOverijssel, Friesland
  • icon-distance55 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Deze rûte geeft je het Fryslân waar je racefiets van droomt: strakke wegen en flinke stukken rechtdoor om kop aan kop te stoempen. Vanuit Wolvega volg je de Tussenlinde en de Linde die de grens met Overijssel aangeven, terwijl je door en langs verschillende doarpjes en buurtschappen komt met bijzondere plaatsnamen. Wat dacht je van Nederland, Muggenbeet en Moddergat? Klinkt als mountainbiken! Gelukkig kom jij na het fietsen van deze route zonder bultjes en met schone (maar bezwete) fietsbroek terug ;)

Dit kun je onderweg verwachten 

Geen klimmetjes of gekke bochten. Gewoon lekker fietsen zonder rariteiten! Het grootste deel van je tocht bestaat uit heerlijk strak wegdek en voor minder dan een kwart uit fietspad. Fijn! Dat betekent wel dat je de weg deelt met voertuigen met iets meer wielen (2 om precies te zijn) en gewicht (een ruime 1000 kilo) dan jij. Blijf dus scherp en fiets niet té hard. Deze route kun je goed fietsen met maximaal 4 man.


Je startlocatie 

Deze route start op de Oppers aan de rand van Wolvega. Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.