De Drentse Bollen-trui pakken

Klimgeiten uit Drenthe

  • icon-locationDrenthe
  • icon-distance81 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Strooi elkaar wat Mantingerzand in de ogen vlak voor de beklimming van de VAM-berg of rijd de klinkers uit de straat in Noord-Sleen. Wat een prachtige route weer, die ons is aangeboden door Marketing Drenthe. Drenthe op zijn moois met de klim als hoogtepunt.

Dit kun je onderweg verwachten

We rijden deze route richting het westen en met de klok mee. Onderlangs slingeren we lang Erm richting Oosterhesselen, Gees en Nieuw-Balinge alvorens we over het Mantingerzand rijden. Nou ja, hopelijk blijven we op het asfalt! Dit kondigt overigens meteen de VAM berg aan. Je ziet hem al liggen, de leukste buitenspeeltuin van Drenthe als je het ons vraagt! Ga zo vaak op en af als je wilt, en als je klaar bent zetten we via een lusje naar het noorden, weer koers richting Emmen.

Je startlocatie

De route start vanuit Emmen. De route kun je ook zeker vanuit andere punten opstarten. Sleen, Pesse, Hoogeveen, Orvelte en Westerbork zijn (naast vele andere) plaatsen op fietsafstand. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.