Hollandse Duinen

Noordwaarts richting Noordwijk

  • icon-locationZuid-Holland
  • icon-distance57 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

Daar zijn we fan van: je met je persoonlijke (zondagochtend)peloton in het zweet werken in een prachtig nationaal park. Deze mooie route brengt je door de hele lengte van de Hollandse Duinen. Fijn voor je gemoedsrust - even weg uit de drukte van de stad - én voor de beste fietskiekjes. Zowel vroeg in de morgen als in de namiddag een geweldige route. Al zeggen we ‘t zelf!

Dit kun je onderweg verwachten 

Heel fijn: deze route kun je fietsen met een groep naar keuze. Niet té hard rijden, daar is het gebied waar je doorheen komt niet geschikt voor. Het grootste deel van je route is vlak en ondanks dat je door een duingebied gaat valt het met de klimmetjes reuze mee. Een extra Liga is dus niet echt nodig! 50 tot 75% van de route bestaat uit fietspad; wees dus wel voorbereid op ander fietsverkeer.


Je startlocatie 

Deze route start bij de bushalte van Madurodam in Den Haag. Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.