Orveltermarke

Middenin de mooie natuur van Drenthe ligt vakantiepark Orveltermarke.

Op het park is genoeg te beleven voor jong en oud, en de kinderen kunnen heel wat ontdekkingen doen op het Vernuverpad of op het Avontureneiland. In de zomer kunt u verkoeling zoeken in het Natuurbad, die op biologische wijze gezuiverd wordt.

Het nostalgische museumdorp Orvelte, waar je voelt dat de tijd 100 jaar stil heeft gestaan, ligt op loopafstand van het park. Tevens kunt u uw golfvaardigheid testen op de 18-holes Pitch & Putt golfbaan, direct naast het park.

Je bent hier van harte welkom!

Voor de fietser

Voor de fietsers en wandelaars is Orveltermarke zeer geschikt als start-en of rustpunt. Je kunt hier genieten van een heerlijk hapje en drankje op ons zonnige terras! Het park beschikt over een bikewash en een bike repair station (naast de fietsenstalling).

Vanaf het park kun je verschillende kanten op met de racefiets. Drenthe is ruim, prachtig en afwisselend qua omgeving. Als fietsprovincie is continu nagedacht over de veiligheid van de fietsers. En... de Col du Vam moet je een keer gereden hebben.

Aan de MTB-ers is ook gedacht en er is een uitdagende Technical Trail aangelegd op het park Orveltermarke. Volg de MTB bordjes op het park en fiets de route richting Sleen of Col du Vam.


Racefietsroutes.nl

Racefietsroutes.nl is opgericht met het doel om elke fietstocht te laten slagen: mooie route, niet te druk en veilig! Op een mooie route hoort ook een fijne start en finish plek en een plek om lekker te lunchen of te eten na een mooie rit. Samen met het vakantiepark Orveltermarke doen we dit bij onze routes in de buurt van het park. 

Lees meer over ons

Word nu gratis lid en ontvang één route gratis!

Gratis Account aanmaken

Op onze site vind je verschillende routes vanaf vakantiepark Orveltermarke. Van de volgende fietsroutes zijn de gpx bestanden voor de fietsnavigatie te downloaden. 

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.