Sterrensafari

Het wilde Wassenaar

  • icon-locationZuid-Holland
  • icon-distance40 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Romantisch en exotisch klinkt ‘t, de Sterrensafari. Deze route brengt je niet zomaar van Den Haag naar Leiden, maar langs adembenemend mooie natuur en door Wassenaar heen. Onderweg kun je zó maar eens een BN’er in het wild zien. Een soort safari dus! (Helemaal spannend omdat de meeste van hun auto’s iets zwaarder zijn dan jouw lichtgewicht carbon vriend.) Je mag één keer raden wie na het fietsen van deze route pas écht een ster is…

...Ja, jij!

Dit kun je onderweg verwachten 

Op safari ga je natuurlijk niet alleen. Deze route is geschikt voor groepen van jouw favoriete grootte! Of je dan voorzichtig 15 moet rijden en steeds continu moet ritsen? Nope, hardrijden kan goed op de uitgestippelde paden! Score voor de fanatieke tijdrittrapper. Helemaal omdat de route vooral vlak is en klimmetjes er niet echt zijn. Een kwart tot de helft van de route bestaat uit fietspad, wat betekent dat je vooral moet uitkijken voor auto’s. (Of bedoel je je ogen uitkijken? Is aan jou.)


Je startlocatie 

Deze route start op de Kerkhoflaan in Den Haag. Wil je ergens anders van start? Dat kan natuurlijk ook! Je fietsnavigatie werkt alsnog met dit .gpx-bestand en je kan gewoon de route vervolgen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.