Drentsche Aa

't Mooiste van Drenthe

  • icon-locationGroningen, Drenthe
  • icon-distance52 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 25 - 50% van route
Fiets deze route

Geef de natuur om je heen wat Aandacht, Aadem de frisse heidelucht in en knal als een echte Aatleet door het Gronings-Drentse landschap. Weet je al waar de reis naartoe gaat? Naar de Drentse Aa natuurlijk! Fietsen naar en door nationale parken; we zijn er dol op. Helemaal als je hele je peloton kunt uitnodigen én lekker vAart kunt maken. WAanzinnig mooi! 

Dit kun je onderweg verwachten

Deze route is vooral vlak en open. Je gaat lekker veel bosgebied tegenkomen. Ongeveer een kwart tot de helft van je route bestaat uit fietspad. Daarom raden wij aan goed op ander verkeer te letten terwijl je tempo maakt; deze route is geschikt voor hardrijden (35-40 km/u) en om met een grotere groep te fietsen. 


Je startlocatie

Deze route starten wij op de B. S. F. von Suttnerstraat in het zuiden van de stad Groningen. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert. 

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.