Duivelandse Dijken

Al het moois aanSchouwen

  • icon-locationZeeland
  • icon-distance36 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: 50 - 75% van route
Fiets deze route

In anderhalf uur tijd maak jij je weg door het voormalige eiland Duiveland, met het oude kerkkringdorp Nieuwerkerk als stralende middelpunt. Op deze route pak je vanuit Zierikzee de volledige oostkust van Schouwen-Duiveland mee. Altijd windje-tegen, dus? Gelukkig niet! Een groot deel van je route zit nét lekker beschut achter een dijk (da’s niks nieuws in Zeeland). Lekker genieten van de Zeeuwse vlaktes dus!

Dit kun je onderweg verwachten

Deze route is vooral vlak en open. Een groot deel van je route, tussen de helft en driekwart, bestaat uit fietspad. Daarom raden wij aan niet té hard te fietsen. Wel kun je deze route goed doen met een groepje, met met een man of 4 maximaal. Je komt veel langs de dijken, dus da’s lekker uit de wind. Een genietroute!


Je startlocatie

Deze route starten wij op de Lange Blokweg in het noorden van Zierikzee. Begin je liever ergens anders? Helemaal aan jou! Als het goed is werkt jouw fietsnavigatie zo dat je gewoon de route ‘uit’ fietst. Het kan zijn dat je tussentijds je route even opnieuw moet starten als je ons startpunt passeert.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.