Onze nieuwsbrief is uit! Lees hieronder het laatste nieuws. Meld je direct aan als je de nieuwsbrief als eerste wilt ontvangen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Als eerste op de hoogte van de nieuwste routes, de nieuwe mogelijkheden van de site en leukste voordelen? Schrijf je in voor de nieuwsupdates van de ploegleiders van Racefietsroutes.nl!

shutterstock_1131149240

Proost

We bestaan bijna 1 jaar en daar willen we de komende maand op proosten. En wat past er beter bij wielrennen dan een (duurzaam) speciaal biertje geleverd op de racefiets? Samen met bier & wielen geven we de komende periode, speciaal aan onze nieuwsbrief abonnees 10% korting op een bestelling. Dus ga naar de website, kies wat lekkers uit, of ga voor een mystery box en vul bij het afronden de actiecode: proostRFR in en geniet ervan! Proost!

Meer lezen over de passie achter bier & wielen? Check onze gezamenlijke blog.

Nieuw: kwartaallidmaatschap

Voor onze leden gaan we het komende jaar steeds meer leuke extra dingen organiseren en regelen met partners. Daarom is er nu ook een lidmaatschap voor een kwartaal beschikbaar! Hierbij zijn de voorwaarden gelijk aan een maandlidmaatschap (10 downloads per maand), alleen ben je goedkoper uit (€9,99). Het kwartaallidmaatschap kun je per kwartaal opzeggen. Meer lezen? 

Winter is coming

Nu de klok een uurtje achteruit gaat (toch?) en de voorspellingen voor de komende 14 dagen niet echt denderend zijn, wordt het echt tijd om na te denken over hoe je de komende maanden in beweging blijft. Peter zet zijn overwegingen op een rijtje in zijn nieuwste blog.

Korter Routes

Als je in de winter korter op de fiets zit, kun je ook optimaal genieten van routes. Wat dacht je van de volgende routes (tussen de 50 en 75km)?

Naar de Winter Route Tips

03%20wintertraining%2001

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.