Snel op bezoek in Drenthe

Net niet die 100km

  • icon-locationOverijssel, Drenthe
  • icon-distance97 km
  • icon-altitudeVlak
  • icon-road_conditionFietspaden: < 25% van route
Fiets deze route

Vanuit Zwolle rijden we een rustige ronde door Overijssel. Deze route laat je optimaal genieten van het open landschap in Overijssel. Je kan heerlijk tot rust komen. Daarnaast is deze route zeer geschikt om hard te rijden of om in groepen te rijden.

Dit kun je onderweg verwachten

Vanuit het startpunt in Zwolle rijden we met een kleine omweg in een oostelijke richting. De eerste vijftien kilometer rijd je door open landschappen. Dalfsen is de eerste stad waar je langs komt. We zetten de route verder voort richting Dedemsvaart. Van Dalfsen naar Dedemsvaart kan je wederom van het open landschap genieten. Met een mooie bocht rijden we in een westelijkte richting naar Hasselt. Onderweg passeer je Bosvijver ‘de zwarte dennen’. Daar kan je, indien het in de zomer warm is, tussentijds een stop maken om een frisse duik te nemen. Dit zeggen we uiteraard met een knipoog. Eenmaal aangekomen in Hasselt, hebben we nog enkele kilometers te gaan. Via het Zwarte Water komen we uit op ons eindpunt in Zwolle.

Je startlocatie

De route start vanuit de Agnietenberg in Zwolle. Uiteraard is het ook vanuit elk ander punt in de buurt van Zwolle op te pakken. De route kun je ook vanuit punten opstarten, zoals Hasselt of Dedemsvaart en elke andere plek in de buurt van de route. Let wel dat misschien je navigatie na het “officiële” startpunt even opnieuw de route moet inladen.

Deze route fietsen? Download je gpx hier!

Met een maand- of jaarabonnement kun je elke maand nieuwe routes downloaden. Heb je liever losse routes? Je kunt ze ook los aanschaffen zonder een profiel aan te maken.

Fiets deze route

Je kan de route pas beoordelen wanneer je deze hebt gedownload

Download route

Beoordeel deze route

Aantal sterren:

Deze route heb je al beoordeeld.

Aantal sterren:

Beoordeling aanpassen

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.