Heb jij het talent en de drive om samen met ons ervoor te zorgen dat Racefietsroutes.nl in de kopgroep zit en blijft? Wij zijn op naar een stagiair(e) die graag de handen uit de mouwen steekt en in een dynamische omgeving zijn of haar marketing skills naar een hoger niveau wil tillen.

Functieomschrijving

Als marketeer ben je (mede)verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie. Met een snelgroeiende achterban is het van belang dat onze uitingen consistent zijn en passen bij onze merkidentiteit. Naast de strategie is het ook belangrijk dat dit wordt uitgevoerd. Denk daarbij aan het schrijven en opmaken van posts, maar ook aan het plannen van fotoshoots.

Kortom, we zoeken iemand die:

 • online marketing campagnes (mede) ontwikkelt
 • onze sociale media accounts kan managen
 • content creëert voor onze online marketing uitingen
 • content creëert voor onze pagina’s

We zoeken een student die veel wil leren, kritisch is op de inhoud, creatief denkt en met een dosis gezonde humor houdt van hard werken. Affiniteit met wielrennen en buitensporten is natuurlijk een no-brainer.

“Racefietsroutes.nl gaf mij veel verantwoordelijk, veel afwisseling en eigen inbreng, leuke collega’s die je altijd willen helpen en een sfeer die altijd goed is. Het is hard werken, maar wel tot jouw eigen grenzen. Er wordt rekening met je gehouden. De dagen vliegen voorbij!"

- Manon (huidige afstudeerstagiaire - HAN Hogeschool)

Racefietsroutes.nl

Racefietsroutes.nl is een startend en snelgroeiend platform voor en door wielrenners. Het jaar 2021 is het eerste seizoen dat wij in de markt staan. Wij bieden digitale routes op vele locaties in Nederland voor onze leden. Onze ambitie is om, waar je ook bent in Nederland, binnen vijf kilometer op een mooie, veilige route te zitten, geschikt voor de wielrenner. Dit doen wij door de lokale kennis van de wielrenners die lid zijn van ons platform. Hoe meer leden, des te meer routes, des te hoger de kwaliteit.

Racefietsroutes.nl is onderdeel van diezit. diezit is een marketing- en communicatie bedrijf dat ervoor zorgt dat bedrijven groeien, knallen en raken met hun marketing en communicatie. Met een jong team van 16 mensen zijn wij stuk voor stuk ambitieus en bereid onze klanten te ontzorgen en net even dat beetje extra te geven. Een belangrijk ingrediënt in onze cultuur is PLEZIER. Zonder een gezonde dosis humor, gezellig samen eten en vrijdag een broodje halen in de stad zouden wij niet zijn, wie wij nu zijn.

Fleur%20en%20Peter%20Racefietsroute.nl

Wij bieden jou:

 • Een gevarieerde en afwisselende stage
 • Veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven (ook buiten de online marketing)
 • Een opdracht die in overleg met jou wordt geformuleerd, zodat de opdracht écht bij jou past
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Gezelligheid, gezamenlijke etentjes en een leuke werkomgeving
 • 250 euro stagevergoeding p.m.

Wij vragen van jou:

 • Een gemotiveerde, enthousiaste houding
 • Veel inzet en flexibiliteit
 • Dat je 40 uur per week beschikbaar bent, voorlopig is het nog een combinatie tussen thuis werken en op kantoor.
 • Dat je een marketing- of communicatiegelateerde HBO-opleiding doet

Zie jij deze stage wel zitten?

Solliciteer dan direct via ploegleiders@racefietsroutes.nl en wie weet zien we elkaar binnenkort! En we zijn op zoek naar een creatieve marketeer, dus dat zien we graag terug in de wijze waarop je solliciteert! 

Maak gratis een
account aan!

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul hieronder je e-mail adres in. Wij sturen je een code toe waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.